Projecten Agenda Contact

contact
De Energiekas
op het dak van de Helena
Helena van Doeverenplantsoen 3
2512 ZB Den Haag
(Ingang parkzijde / Studio en Werkplaats bij
Ruimtevaart, 3de verdieping van de Helena)
energiekas.nl
info@energiekas.nl

Instagram: @energiekas
Facebook: energiekas
Twitter: @energiekas

ik wil iets met
de energiekas
Experimenteren of programeren
Ben jij op zoek naar ruimte voor een insprerend experiment of programma? Wij hebben ruimte!

De EnergieKas is een proeftuin voor energie, voedsel en ontmoeting bovenop het dak van de Helena in het oude Centrum van Den Haag. Een plek voor experimenten en programma’s waar de verbeelding centraal staat: hoe zouden stad en samenleving er ook uit kunnen zien?
We vinden dat graag hands-on uit samen met jou! Dus heb je een idee of voorstel, neem dan contact met ons op!
Allerhande praktische dingen doen
Zin om de handen uit de mouwen te steken? We zijn altijd op zoek naar mensen!

Mensen die technisch handig zijn, het leuk vinden om te bouwen, houden van schoonmaken, mailings rondsturen, website beheer willen doen, graag gastheer spelen, ambassadeur worden, de administratie aan willen pakken, nieuwe dakprojecten op willen zetten of lekkere koffie kunnen zetten. Ook daarmee kan je meedoen met de EnergieKas, samen maken we er een steeds fijnere plek van!
sponsor worden
Ook kennis, geld of materialen zijn altijd welkom! Wij worden een ANBI stichting dus financiële giften straks kunnen worden afgetrokken van de belasting!

We worden echter ook blij van grote tropische en eetbare planten. Wordt jouw avocado te groot voor je woonkamer? We halen hem graag op!

ik wil iets van
de energiekas
vrienden worden
De Energiekas is een prachtige plek in het centrum van Den Haag waar je graag vaker op bezoek komt. Met een dak waar je graag een tuinstoel uitklapt om van de uitbundige planten, het fantastische uitzicht en de heerlijke rust te genieten en ondertussen geïnspireerd te worden door de bijzondere dingen die er te doen en te zien zijn.
ruimte gebruiken
De EnergieKas is een prachtige en inspirerende lokatie voor jouw brainstormsessie, vergadering, borrel of presentatie.
De ruimte is te huur! Dat kan met of zonder presentatie, rondleiding of catering van de EnergieKas. Neem contact op voor de mogelijkheden.
kennis delen
Ben je op zoek naar een inspirerende lezing of presentatie over de EnergieKas of zoek je iemand die kan meedenken over een project of lokatie? Wij helpen je graag verder!

Wil je zelf graag een presentatie geven, film vertonen, workshop of discussie organiseren of zoek je ruimte om te experimenteren op het grensvalk van kunst - wetenschap en klimaat, neem dan zeker ook contact op!