EnergieKas Agenda Logboek Contact

contact
De Energiekas
Helena van Doeverenplantsoen 3

2512 ZB Den Haag
(ingang parkzijde)
energiekas.nl
info@energiekas.nl

Instagram: @energiekas
Twitter: @energiekas

ik wil iets met
de energiekas
kweken
Doe mee met het kweken van tropische eetbare planten! Koffie, gember, mango of vanille? In de EnergieKas kan het!

Wordt lid van onze Tropische DakVolkstuin en begin per direct! Je maakt dan maakt deel uit van onze Tropische Dak Volkstuin community, wordt uitgenodigd voor activiteiten, wisselt kennis en kunde uit, krijgt te zijner tijd een eigen stukje tropische tuin en draagt bij aan het reilen en zeilen van de EnergieKas.
dingen doen
Zin om de handen uit de mouwen te steken? We zijn altijd op zoek naar mensen die een handje willen helpen.

Mensen die technisch handig zijn, het leuk vinden om te bouwen, houden van schoonmaken, mailings rondsturen, website beheer willen doen, graag gastheer spelen, ambassadeur worden, de administratie aan willen pakken, lekkere koe zetten of lekker koken. Ook dan kan je lid worden van de EnergieKas, samen maken we er een steeds fijnere plek van!
sponsor worden
Ook kennis, geld of materialen zijn altijd welkom! Wij zijn een ANBI stichting dus financiele giften kunnen afgetrokken worden van de belasting!

We worden echter ook blij van grote tropische en eetbare planten. Wordt jouw avocado te groot voor je woonkamer? We halen hem graag op!

ik wil iets van
de energiekas
vrienden worden
De Energiekas is een prachtige plek in het centrum van Den Haag waar je graag vaker op bezoek komt. Een daktuin waar je graag een tuinstoel uitklapt om van de uitbundige, tropische planten, het fantastische uitzicht en de heerlijke rust te genieten.

Voor minimaal 35,- per jaar wordt je vriend van de EnergieKas, ben je welkom tijdens openingsuren, krijg je alle uitnodigingen voor activiteiten in je inbox en wordt je uitgenodigd voor ons jaarlijkse UIT JE DAK feest.
ruimte gebruiken
De EnergieKas is een prachtige en inspirerende lokatie voor jouw brainstormsessie, vergadering, borrel of presentatie.

De ruimte is te huur! Dat kan met of zonder presentatie, rondleiding of catering van de EnergieKas. Neem contact op voor de mogelijkheden.
kennis delen
Ben je op zoek naar een inspirerende lezing of presentatie over de EnergieKas of zoek je iemand die kan meedenken over een project of lokatie? Wij helpen je graag verder!